0 +
Professionals
Over Ons

We zijn iets nieuws begonnen

De partners van Studio GRZ, drs. Arnold Jongenburger en dr. Roland van Peppen, hebben samen met Gert van Empel de handen ineengeslagen met het starten van een nieuw initiatief: Vacatures GRZ.

Met Vacatures GRZ brengen wij vacatures onder de aandacht bij professionals die actief op zoek zijn naar een volgende ontwikkelstap. GR-organisaties bieden wij de mogelijkheid hun vacatures te plaatsen op Vacatures GRZ.

Vacatures GRZ maakt gebruik van het netwerk dat Studio GRZ de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Naast onze werkzaamheden als professional in de revalidatie, hebben wij alledrie ook management-, beleids-, onderzoeks- en onderwijsfuncties vervuld in revalidatiecentra, verpleeghuizen, gezondheidszorgonderwijs en ketennetwerken.

Wij hebben elkaar gevonden in onze passie voor revalidatie. We delen onze affiniteit voor dit vakgebied, realiseren ons dat (geriatrische) revalidatie belangrijk werk is en willen ons graag inzetten om de revalidatie verder te verbeteren. Daarom zijn wij in april 2022 de vacaturesite ‘Vacatures GRZ’ gestart, waarbij wij aanbod (GR-professionals) en vraag (GR-organisaties) in de revalidatiesector willen verbinden.

Wij helpen uw bedrijf te laten groeien

Studio GRZ biedt aanbieders van geriatrische revalidatie (GRZ-instellingen) de mogelijkheid om hun professionals (incompany) te trainen om de nieuwste inzichten in de praktijk 

Vacatures GRZ zorgt voor het doorgroeien van GR-professionals en GR-organisaties

  Roland van Peppen
  Roland van Peppen

  Partner Vacatures GRZ

  De kracht van Vacatures GRZ is de juiste professional op de juiste plaats

   Gert van Empel
   Gert van Empel

   Partner Vacatures GRZ

   Ik ben ervan overtuigd dat Vacatures GRZ een toegevoegde waarde heeft voor de geriatrische revalidatie

    Arnold Jongenburger
    Arnold Jongenburger

    Partner Vacatures GRZ